Partners

VOKA – kamer van koophandel Limburg

Voka - Kamer van Koophandel Limburg wil het meest nabije en invloedrijke professionele netwerk zijn voor Limburgse ondernemers en leden ondernemingen. Met meer dan 3 000 leden is het goed voor meer dan 75% van de private tewerkstelling en toegevoegde waarde in onze provincie.

De OndernemersUniversiteit is naast C.E.O.-Limburg en het Family business center een belangrijk onderdeel in haar dienstverlening voor eigenaars-ondernemers.

www.voka.be

C.E.O.-Limburg

Als club voor gepassioneerde eigenaars-ondernemers willen we het ondernemerschap in Limburg bevorderen door een platform te bieden waar duurzame contacten met collega's ontstaan, waar kennisoverdracht plaatsvindt en waar ervaringen uitgewisseld worden en ideeën kunnen rijpen. Daarnaast is het een platform waar ondernemers op een aangename manier, en in vertrouwen, kennismaken met elkaar en met nieuwe aspecten van het ondernemerschap.

De OndernemersUniversiteit is een concept van C.E.O.-Limburg en UHasselt.

www.ceo-limburg.be

Universiteit Hasselt

Universiteit Hasselt School of Expert Education (UHasselt SEE) heeft een groeiend aanbod van korte tot langlopende opleidingen in diverse expertisedomeinen. Een aanbod voor professionals die specifieke en relevante persoonlijke competenties willen versterken of ontginnen.Terwijl elke UHasselt SEE opleiding bouwt op academische expertise, wil ze vooral een sterke en unieke leeromgeving creëren ingepast in uw domein om uw expertise te verfijnen. Daarom heeft elke UHasselt SEE opleiding naast een uitgekiende en moderne inhoud, ook een unieke leerstijl en een sterk eigen karakter.

www.uhasselt.be/SEE