Salesorganisatie

Strategische verkoop en conceptuele verkoop

Alles staat of valt met goede verkoopresultaten. Resultaten die gemakkelijker behaald worden met goede verkopers die werken in een georganiseerd kader. In deze cluster bekijken we jouw verkooporganisatie, hoe je de effectiviteit kan verhogen door deze strategisch uit te bouwen. Hierdoor krijg je een beter inzicht in de kenmerkende elementen van jouw salesorganisatie en kan je met vertrouwen salesgerichte beslissingen nemen.

Doelgroep

Je hebt relevante stappen ondernomen in de uitbouw van je salesorganisatie. Je wenst deze strategisch verder uit te bouwen? Dan is deze cluster iets voor jou! We streven naar een actieve betrokkenheid bij de verkoop en het leren leiden vanuit een voorbeeldfunctie.

Programma

We bouwen voort op de reeds opgedane kennis, zo passeren in het programma strategische verkoop en conceptuele verkoop onder andere onderstaande topics de revue:

  • Negotiatie, onderhandelingstechnieken
  • CRM uw beste partner
  • Persoonlijke verkoopstechnieken
  • Bonnussystemen voor uw salesteam
  • Reële koude prospectie

Geboeid door ons gevarieerd aanbod? Schrijf je dan hier in voor de door jou gekozen cluster(s).

Datum

Uur

Plaats

di 03 oktober 2017
13:30
De Barrier
di 21 november 2017
17:30
De Barrier
di 16 januari 2018
17:30
De Barrier
di 20 februari 2018
17:30
De Barrier
di 27 maart 2018
17:30
THV
di 15 mei 2018
17:30
De Barrier
vr 15 juni 2018
18:30
Proclamatie & BBQ
* deelname BBQ niet inbegrepen
Professor Frank De Pauw

Professor

Frank De Pauw

Frank De Pauw is partner bij Inventi en heeft meer dan 20 jaar ervaring in verkoop- en verkoopmanagement. Naast het uitvoeren van commercieel maatwerk, het trainen, coachen en begeleiden van verkoopteams is hij tevens gespecialiseerd in het uitvoeren van selectieprocedures voor zijn klanten. Met zijn grondige kennis van de verkoopkunde, zijn contactvaardigheid, enthousiasme en betrokkenheid slaagt hij erin de verkooporganisatie te optimaliseren en te professionaliseren. Vanuit zijn ervaring met duurzame begeleiding van KMO’s en grote bedrijven is Frank De Pauw als geen ander geplaatst om de thema’s in deze cluster te behandelen.