Sales

Strategische verkoop en conceptuele verkoop

Alles staat of valt met goede verkoopresultaten. Resultaten die gemakkelijker behaald worden met goede verkopers die werken in een georganiseerd kader. In deze cluster bekijken we jouw verkooporganisatie, hoe je de effectiviteit kan verhogen door deze strategisch uit te bouwen. Hierdoor krijg je een beter inzicht in de kenmerkende elementen van jouw salesorganisatie en kan je met vertrouwen salesgerichte beslissingen nemen.

Doelgroep

Speel je als bedrijfsleider vandaag een actieve rol in de verkoop of wil je dat in de toekomst doen? Of ben je verantwoordelijk voor een verkoopsorganisatie van 1 of meerdere verkopers of wil je er één opzetten? Dan ben je bij deze cluster aan het juiste adres. We gaan voor een actieve betrokkenheid bij de verkoop en het leren leiden en managen vanuit een voorbeeldfunctie.

Programma

  • Hoe doe je zelf een commerciële audit?
  • Het aanwerven van verkopers
  • Rendabel aansturen van verkoopteams
  • Het gebruik van CRM in de praktijk
  • Duurzaam en strategisch verkopen
  • Het motiveren en belonen van verkopers

Geboeid door ons gevarieerd aanbod? Schrijf je dan hier in voor de door jou gekozen cluster(s).

Datum

Uur

Plaats

woe 10 oktober 2018
13:30
De Barrier
woe 7 november 2018
17:30
De Barrier
woe 5 december 2018
17:30
De Barrier
woe 6 februari 2019
17:30
De Barrier
woe 20 maart 2019
17:30
De Barrier
woe 8 mei 2019 
17:30
De Barrier
vr 14 juni 2019
18:30
Proclamatie & BBQ
Professor Frank De Pauw

Professor

Frank De Pauw

Frank De Pauw is partner bij Inventi en heeft meer dan 20 jaar ervaring in verkoop- en verkoopmanagement. Naast het uitvoeren van commercieel maatwerk, het trainen, coachen en begeleiden van verkoopteams is hij tevens gespecialiseerd in het uitvoeren van selectieprocedures voor zijn klanten. Met zijn grondige kennis van de verkoopkunde, zijn contactvaardigheid, enthousiasme en betrokkenheid slaagt hij erin de verkooporganisatie te optimaliseren en te professionaliseren. Vanuit zijn ervaring met duurzame begeleiding van KMO’s en grote bedrijven is Frank De Pauw als geen ander geplaatst om de thema’s in deze cluster te behandelen.