Aanpak

Gekende formule, vernieuwd aanbod

6 jaar OndernemersUniversiteit! Zo lang werken we al aan dit unieke concept van C.E.O.-Limburg en Universiteit Hasselt. Nog steeds met hetzelfde doel: de persoonlijke inzichten van iedere eigenaar-ondernemer verruimen tijdens een ideale netwerkinggelegenheid. En ook de manier waarop we dat doen blijft onveranderd: een inhoudelijk gevarieerd aanbod dat inpikt op relevante thema’s dat je laat proeven van thema’s zoals strategie, (online) marketing, leiderschap, sales, financiën en fiscaliteit. Met ook nu weer bedrijfsbezoeken, gastsprekers, gedreven clustervoorzitters en een reeks professoren en praktijkexperten als kers op de taart.

In november 2016 geven we de aftrap van het zesde werkingsjaar. Ons kwalitatief aanbod blijft gelden, maar we hebben wel weer gesleuteld aan de inhoud. Dit jaar hebben we vier clusters die aansluiten bij de groeifase en noden van jouw bedrijf. Elke cluster heeft een vaste professor die telkens specifieke topics aankaart.

Al zes jaar is co-creatie de basiswaarde van de OndernemersUniversiteit en ook in deze editie is dat niet anders. Door eigenaars-ondernemers voortdurend uit te dagen om terug te koppelen naar de bedrijfspraktijk en dit te delen met de groep leren ze uit de ervaringen van een ander. Daarnaast bieden inspiratiesessies door docenten, panelgesprekken met of getuigenissen van ervaren ondernemers, hands-on gevalstudies en opdrachten en reflecties door collega clusterleden een diversiteit aan conceptuele leerervaringen. Steeds met ruimte voor eigen inbreng in de thematieken die in het programma aangekaart worden.

Geboeid door ons gevarieerd aanbod? Schrijf je dan hier in voor de door jou gekozen cluster(s).

Aanbod Jonge Eigenaars-Ondernemers

Je bent jonger dan 40 jaar en je bedrijf bestaat nog geen 5 jaar. Treed dan zeker toe tot de OndernemersUniversiteit. C.E.O.-Limburg biedt je in dit geval het clublidmaatschap gedurende het eerste jaar (275 euro) gratis aan. Ongeacht aan welke cluster je deelneemt.

KMO-portefeuille

Dankzij de kmo-portefeuille kan je een tussenkomst tot 40 % bekomen.

Meer info KMO-portefeuille